Ernst Haeckel: Béda antara owahan

27 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(ganti kat, replaced: Februari → Fèbruari, hubungan → gegayutan, profesor → profésor, Referensi → Réferènsi, spesies → spésies, teori → téyori)
|footnotes =
}}
'''Ernst Heinrich Philipp August Haeckel''' ([[16 Fèbruari]] [[1834]] — [[9 Agustus]] [[1919]]),<ref>"Ernst Haeckel - Britannica Concise" (biography),
''Encyclopædia Britannica Concise'', 2006, Concise. Britannica.com webpage:
[http://concise.britannica.com/ebc/article-9366404/Ernst-Haeckel CBritannica-Haeckel].</ref>
ditulis uga ditulis '''von Haeckel''', iku [[ahli biologi]] saka [[Jerman]], ugaahli [[naturalis]]naturologi, [[filsuf]], [[dhokter]], [[profésor]], lan [[seniman]], sing nemokaké, njelasakéngandharaké, lan mènèhi jeneng èwonmarang [[spésies]] anyar cacah éwon, gawémetha pétapetha wit-witan [[genealogi]]génealogi gegayutan kabèh makhluk urip, lan gawényipta istilah [[biologi]] anyar, kaya ''[[filum]]'', ''[[filogeni|filogèni]]'', ''[[ekologi|ékologi]]'', lan kingdom ''[[Protista]]''.
 
Haeckel nyebarluasakémratahaké karyakaryané [[Charles Darwin]] ing Jerman, lan ngembangaké [[téyori rekapitulasi]] sing kontroversialkontrovèrsiyal.
 
== Réferènsi ==
63.840

besutan