Paus Pius X: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎top: ganti kat, replaced: téologi → téyologi
c (→‎top: ganti kat using AWB)
(→‎top: ganti kat, replaced: téologi → téyologi)
Paus Pius X anggantosaken Paus sadèrèngipun, inggih punika [[Paus Leo XIII]].
 
Pius X nulak interpretasi modhèrn ing salebeting doktrin Katulik lan ngleluri ritual kasetyan tradhisional lan téologitéyologi ortodhok.
 
{{Paus|
[[Kategori:Paus]]
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:KalairanLair 1835]]
 
 
352.730

besutan