Paus Pius X: Béda antara owahan

53 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(→‎top: ganti kat, replaced: téologi → téyologi)
 
[[Gambar:Pope pius X.jpg|thumb|right|200px|Paus Pius X]]
'''Paus Pius X''' (kalairaken kanthi asma Giuseppe Melchiorre Sarto), punika paus ongkangingkang kaping 257 ing Gréja Katulik, Roma ingkang ngasta jabatan Paus [[greja|Gréja]] [[Katulik]] [[Roma]] antawis taun ([[1903]]-[[1914]]). Paus Pius X anggantosaken Paus sadèrèngipun, inggih punika [[Paus Leo XIII]]. Pius X nulak tafsir modhèren ing salebeting dhoktrin Katulik lan ngleluri ritual kasetyan tradhisiyonal lan téyologi ortodhok.
 
Paus Pius X anggantosaken Paus sadèrèngipun, inggih punika [[Paus Leo XIII]].
 
Pius X nulak interpretasi modhèrn ing salebeting doktrin Katulik lan ngleluri ritual kasetyan tradhisional lan téyologi ortodhok.
 
{{Paus|
[[Kategori:Artikel mawa basa krama]]
[[Kategori:Lair 1835]]
 
 
{{Paus-stub}}
63.029

besutan