Claude Monet: Béda antara owahan

2 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
(ganti kat, replaced: pelukis → juru lukis (2), pesisir → pasisir, mentor → mèntor, cat → cèt (4), tèknik → tèhnik (3), minyak → lenga, ndhatengi → dugi, pamandhangan → sesawangan (2), Resimen → Rèsimèn, Kavaleri → Kavalèri, u...)
| birthname = Claude Oscar Monet
| birthdate = [[14 November]] [[1840]]
| locètionlocation = [[Paris]], [[Prancis]]
| deathdate = [[5 Dhésèmber]] [[1926]] (yuswa 86 taun)
| deathplace = [[Giverny]], [[Prancis]]
 
== Pranala njaba ==
{{commons|cètegorycategory:Claude Monet|Claude Monet}}
* [http://education.guardian.co.uk/higher/medicalscience/story/0,9837,724257,00.html Artikel iki mungel bisa njelasaké èfèk werna sing ditangkep déning Claude Monet sawisé pambedhahan].
* [http://monet.uffs.net Claude Monet Images]
63.100

besutan