Arsitèktur: Béda antara owahan

98 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎top: kabeh -> kabèh using AWB)
[[Gambar:המנזר הכרמליתי סטלה מאריס - הכרמל (22).JPG|jmpl|Arsitèktur]]
'''Arsitéktur''' ya iku gabungan ing antarane ngelmu lan seni kanggo ngrancang bangunan. Makna sing luwih amba ya iku kabèh gabungan ngelmu lan [[seni]] kanggo ngrancang perkara-perkara sing sifate pembangunan skala cilik nganti gedhe, contone rancangan tata kutha, [[Lansekap]], perabotan lan uba rampene.
 
16

besutan