Achtkarspelen: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  12 taun kepungkur
c
c (bot Menambah: vo:Achtkarspelen)
[[image: LocatieAchtkarspelen.png|right]]
 
[['''Achtkarspelen]]''', iku sawijining ''[[gemeente]]'' [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 28.156 jiwa.
 
{{stub}}
 
==Uga delengen==
{{GemeentenFriesland}}
 
[[categoryKategori:KuthaGemeente ing Walanda]]
 
[[de:Achtkarspelen]]