Robert Koch: Béda antara owahan

14 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
| prizes = [[Bebungah Nobèl babagan Kadhokteran]] (1905)
}}
'''Heinrich Hermann Robert Koch''' ({{lahirmati||11|12|1843||27|5|1910}}) punika [[dhokter]] saking Jerman. Panjenenganipun misuwur awit manggih [[Bacillus anthracis|anthrax bacillus]] ([[1877]]), [[tuberkulosis|tubercle bacillus]] ([[1882]]), lan [[kolera]] ''[[bacillus]]'' ([[1883]]) lan ngembangaken [[postulat Koch]]. Panjenenganipun dipunparingi [[Bebungah Nobèl babagan Fisiologi utawi Kadhokteran]] [[taun]] [[1905]] lan dipunanggep minangka pangadeg [[bakteriologi|baktèriologi]]. Panjenenganipun tilar donya ing [[Baden-Baden]], Jerman.
 
{{clr}}
63.840

besutan