Harlingen: Béda antara owahan

9 bèt wis ditambahake ,  13 taun kepungkur
(+eo)
[[image: LocatieHarlingen.png|right]]
 
[['''Harlingen]]''', iku sawijining <i>[[gemeente]]</i> [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 15.839 jiwa.
 
{{stub}}
{{GemeentenFriesland}}
 
[[categoryKategori:KuthaGemeente ing Walanda]]
 
[[da:Harlingen]]