Albert Einstein: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎Réferènsi: busak kategori sing umum banget
c (→‎Réferènsi: ganti kat using AWB)
(→‎Réferènsi: busak kategori sing umum banget)
{{Nobel Fisika}}
 
[[Kategori:Wong]]
[[Kategori:Tokoh Donya]]
[[Kategori:Pamenang Bebungah Nobel bidang Fisika]]
352.737

besutan