Kollumerland en Nieuwkruisland: Béda antara owahan

 
'''Kollumerland en Nieuwkruisland''', iku sawijining <i>[[gemeente]]</i> [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 13.100 jiwa.
 
{{stub}}
 
==Uga delengen==
{{GemeentenFriesland}}
 
[[categoryKategori:KuthaGemeente ing Walanda]]
 
[[de:Kollumerland en Nieuwkruisland]]