Charles Darwin: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
→‎Uga pirsani sanèsipun: busak kategori sing umum banget
(→‎Uga pirsani sanèsipun: busak kategori sing umum banget)
 
{{DEFAULTSORT:Darwin, Charles}}
[[Kategori:Wong]]
[[Kategori:Tokoh Donya]]
[[Kategori:Filsafat]]
348.872

besutan