Ooststellingwerf: Béda antara owahan

3 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
 
'''Ooststellingwerf''', iku sawijining <i>[[gemeente]]</i> [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 26.680 jiwa.
 
{{stub}}
 
==Uga delengen==
{{GemeentenFriesland}}
 
[[categoryKategori:KuthaGemeente ing Walanda]]
 
[[de:Ooststellingwerf]]