Fabio Quagliarella: Béda antara owahan

18 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
→‎Cathetan sikil: busak kategori sing umum banget
c (→‎Cathetan sikil: suda kat using AWB)
(→‎Cathetan sikil: busak kategori sing umum banget)
{{Reflist}}
 
[[Kategori:Wong]]
[[Kategori:Pamain bal-balan Itali]]
[[Kategori:Pamain Bèker Donya FIFA 2010]]
352.737

besutan