Opsterland: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c (bot Menambah: eo:Opsterland, vo:Opsterland)
[[image: LocatieOpsterland.png|right]]
 
[['''Opsterland]]''', iku sawijining <i>[[gemeente]]</i> [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 29.400 jiwa.
 
{{stub}}
 
==Uga delengen==
{{GemeentenFriesland}}
 
[[categoryKategori:KuthaGemeente ing Walanda]]
 
[[de:Opsterland]]