Terschelling: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  12 taun kepungkur
c (bot Menambah: nn:Terschelling)
[[image:LocatieTerschelling.png|right]]
 
[['''Terschelling]]''', iku sawijining <i>[[gemeente]]</i> [[Walanda]] sing panggonané ana ing [[provinsi]] [[Friesland]]. Ing taun [[2004]] tlatah iki nduwé [[pedhunung]] cacahé ana 4.725 jiwa.
 
{{stub}}
 
==Uga delengen==
{{GemeentenFriesland}}
 
[[categoryKategori:KuthaGemeente ing Walanda]]
 
[[ca:Skylge]]