Antaséna: Béda antara owahan

77 bèt wis dibusak ,  15 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
c (kategori)
cTidak ada ringkasan suntingan
Nalika Perang Baratayudha arep diwiwiti, Antasena ngadhep Sanghyang Wenang. Sanghyang Wenang sabda yen Antasena kepengin Pandawa menang, satriya iki kudu ora melu perang. Antasena nyanggupi nurut kekarepane dewa. Sanghyang Wenang njaluk supaya Antasena ndeleng netrane. Suwe-suwe awake Antasena dadi cilik lan banjur muksa.
 
==Uga Delengen==
* [[Daftar Tokoh Wayang]]
* [[Wayang]]
 
[[Category:Wayang]]
[[category:Paraga Wayang]]
3.255

besutan