Albert Einstein: Béda antara owahan

4 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
(→‎Réferènsi: busak kategori sing umum banget)
[[Kategori:Pamenang Bebungah Nobel bidang Fisika]]
[[Kategori:Artikel mawa basa krama|Einstein]]
[[Kategori:KalairanLair 1879]]
 
 
352.737

besutan