Isaac Asimov: Béda antara owahan

199 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
Removing "Isaac_Asimov_on_Throne.png", it has been deleted from Commons by Srittau because: per c:Commons:Deletion requests/File:Isaac Asimov on Throne.png.
(→‎Posisi intelèktual: ganti kat using AWB)
(Removing "Isaac_Asimov_on_Throne.png", it has been deleted from Commons by Srittau because: per c:Commons:Deletion requests/File:Isaac Asimov on Throne.png.)
[[Gambar:Isaac_Asimov_on_Throne.png|thumb|300px|right|Dr. Isaac Asimov linggih ing singgasana sing dihési karo simbul-simbul karya utama ing uripé.<br /><small>Ilustrasi: Rowena Morrill</small>]]
 
'''Isaac Asimov''' (''[[shtetl]]'' [[Petrovichi]] ing [[Smolensk Oblast]], [[RSFSR]] ([[Rusia]]), kurang luwih ing [[2 Januari]] [[1920]] – [[6 April]] [[1992]]) iku ahli [[biokimia]] [[Amerika Sarekat]] kalairan [[Rusia]], sing uga sawijining [[panulis]] sing suksès banget lan prodhuktif banget. Dhèwèké misuwur banget amarga karya [[fiksi ilmiah]] lan buku [[sains]] kanggo wong awam. Karya Asimov sing misuwur dhéwé iku Séri Dhasar (''Foundation Series''), sing digabung dadi rong séri liyané, Séri Karajan Galaksi (''Galactic Empire Series'') lan Séri Robot (''Robot Series'').
 
2.891

besutan