MasterChef Asia: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
Besut sekedhik
(Damel MasterChef Asia)
 
(Besut sekedhik)
[[File:MasterChef Logo & Wordmark.svg|thumb|MasterChef Logo & Wordmark]]
 
'''MasterChef Asia''' ya iku wanawacara kompetisi masak ana ing [[bawana Asia|bawana Asia]].
 
== Cathetan suku ==
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.lifetimeasia.com/shows/masterchef-asia| Wanacara MasterChef Asia disadurdisèrat kalawarta Lifetime Asia]
3.421

besutan