MasterChef Asia: Béda antara owahan

557 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
Besut lan tambah katrangan
(Besut sekedhik)
(Besut lan tambah katrangan)
[[File:MasterChef Logo & Wordmark.svg|thumb|MasterChefCithakan Logologo &saka MasterChef Wordmarkgrup]]
 
'''MasterChef Asia''' ya iku wanacara kompetisi masak ana ing [[Asia|bawana Asia]]. Acara iki digawé dibesut karo salah sawjiné médhia cithak lan élktronik kalawarta gedhi ana ing donya, ya iku [[Lifetime Asia]] <ref>http://www.lifetimeasia.com/shows/masterchef-asia</ref>. Médhia iki uga gédhi lan ngadèg ana ing sisih [[Asia Kidul-wétan|Asia kidul-wétan]]. Iku sebabé, wanacara MaterChef Asia iku panyartané kathah saka Asia kidul-wétan, Asia wétan, lan Asia tengah
'''MasterChef Asia''' ya iku wanawacara kompetisi masak ana ing [[Asia|bawana Asia]].
 
== Cathetan suku ==
{{Reflist}}
 
== Pranala njaba ==
* [http://www.lifetimeasia.com/shows/masterchef-asia| Wanacara MasterChef Asia disèrat kalawarta Lifetime Asia]
* http://www.rappler.com/entertainment/news/101519-filipinos-compete-master-chef-asia&#x20;|&#x20;Panyarta&#x20;cacah&#x20;telu&#x20;saka&#x20;Filiphina
3.421

besutan