Dakar: Béda antara owahan

6 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
replaced: Daftar → Pratélan, dikenal → kondhang , parte → parté, sekaligus → sisan
c (éjaan using AWB)
(replaced: Daftar → Pratélan, dikenal → kondhang , parte → parté, sekaligus → sisan)
<!-- Location ------------------>
|coordinates_region = SN
|subdivision_type = [[DaftarPratélan nagara di dunia|Nagara]]
|subdivision_name = {{SEN}}
|subdivision_type1 = [[Region di Senegal|Région]]
|subdivision_name1 = [[Region Dakar|Dakar]]
|subdivision_type2 = [[DépartementDépartément]]
|subdivision_name2 = Dakar
<!-- Smaller parts (e.g. boroughs of a city) and seat of government -->
|footnotes =
}}
'''Dakar''' iku [[kutha krajan]] sekaligussisan [[kutha]] paling gedhé ing [[Senegal]]. Padunungé ana kira-kira 1.000.000 jiwa. Dakar uga dikenalkondhang minangka panggonan finis balap mobil taunan kang misuwur, [[Reli Paris-Dakar]].
 
== Delengen uga ==
{{Kutha krajan ing Afrika}}
 
[[Kategori:Kutha krajan nagara]]
[[Kategori:Dakar|*]]
 
352.737

besutan