Serat Kalatidha: Béda antara owahan

64 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
(+ gambar)
</gallery>
 
==Uga pirsanana==
* ''[[Zaman Édan]]'' buku anggitan Kamadjaja
== Pranala jaba ==
*{{nl}} [http://www.muurgedichten.nl/ranggawarsita.html Situs resmi ''Serat Kalatidha'' ing kutha Leiden]