Serat Kalatidha: Béda antara owahan

250 bèt wis ditambahake ,  14 taun kepungkur
tambah sithik
(tambah sithik)
'''''Serat Kalatidha''''' iku sawijining tembang anggitané [[Ranggawarsita]]. Isiné perkara pasambatané yèn ing jaman samono wong kudu mèlu-mèlu perkara sing kalebu ala supaya bisa 'maju'. Tembang [[macapat]] iki kabèh ing pupuh [[Sinom]] lan ana 12 pada gunggungé.
Serat Kalatidha iki anggitané [[Ranggawarsita]].
 
==Tèks==
Sinom
[[Sinom|Pupuh Sinom]]
 
Mangkya darajating praja<br>