Madrid: Béda antara owahan

5 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
replaced: Referensi → Réferènsi
(replaced: Referensi → Réferènsi)
Madrid uga nduwèni jaringan [[kereta bawah tanah]], [[Madrid Metro]] kang mujudaké salah sawijining jaringan kang paling amba ing donya.
 
== ReferensiRéferènsi ==
{{reflist}}
 
[[Kategori:Rintisan mawa topik geografi]]
[[Kategori:Artikel Dhasar]]
[[Kategori:Kutha krajan nagara]]
[[Kategori:Kutha ing Spanyol]]
 
348.872

besutan