Skopje: Béda antara owahan

7 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
* {{mk}} [http://www.skopje.gov.mk/ Situs resmi]
 
[[Kategori:Kutha krajan nagara]]
[[Kategori:Kutha ing Républik Makedonia]]
[[Kategori:Kutha krajan nagara ing Éropah]]
352.737

besutan