Basa Pèrsi: Béda antara owahan

27 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
c
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Basa Parsi dhumateng Basa Pèrsi: baku (wonten ing bausastra))
{{DEFAULTSORT:Parsi, Basa}}
[[Kategori:Basa Parsi]]
[[Kategori:Basa ing Asia]]
63.029

besutan