Kakawin Nītiśāstra: Béda antara owahan

150 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
tanpa ringkesan besutan
(anyar)
 
c
'''Kakawin Nītiśāstra''' punika satunggaling [[kakawin]] ing [[basa Jawi Kina]]. Isinipun punika perkawis ngèlmu kasampurnan agesang.
 
==Sumber==
* {{nl}} R. Ng. Poerbatjaraka, ''Niti-Çastra'', 1932, Bandoeng:Nix.
* {{jv}} R. Ng. Poerbatjaraka. 1952. ''Kapustakan Djawi''. Djakarta: Djambatan.
 
 
[[Kategori:Kakawin]]
 
[[id:Kakawin Nitisastra]]