Kakawin Nītiśāstra: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  12 taun kepungkur
c
kursif
c
c (kursif)
'''''Kakawin Nītiśāstra''''' punika satunggaling [[kakawin]] ing [[basa Jawi Kina]]. Isinipun punika perkawis ngèlmu kasampurnan agesang.
 
==Sumber==