Cithakan:Disambig panggonan: Béda antara owahan

14 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
revert (vandalism)
(ganti gambar)
c (revert (vandalism))
{|
|----
|width="40" valign="top"|[[Image:Disambig variants icon.svg|left|30px]]
|''Iki kaca '''[[Wikipedia:disambiguasi|disambiguasi]]''' jeneng panggonan utawa èntitas pulitik (kang kadhangkala asalé saka jeneng uwong) — sawijining pitulung navigasi kanggo ngarahaké menyang artikel kang bener, ing sawetara panggonan utawa èntitas pulitik kang ndarbèni jeneng kang padha. Yèn panjenengan tekan kaca iki liwat pranala saka artikel liya, ana beciké bali menyang artikel kasebut lan ndandani pranalané supaya langsung tumuju panggonan utawa èntitas pulitik kang bener.''
|}
98

besutan