Christopher Lee: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  5 taun kepungkur
→‎top: replaced: satria → satriya
(→‎Cathetan suku: ganti kat using AWB)
(→‎top: replaced: satria → satriya)
'''Christopher Frank Carandini Lee''' [[Order of the British Empire|CBE]], [[Venerable Order of Saint John|CStJ]] (lahir [[27 Mei]] [[1922]] - tilar donya [[7 Juni]] [[2015]]) yakuwi [[aktor]] lan musisi saka [[Inggris]]. Lee wiwitane asring main dadi paraga jahat lan kondhang merga perane dadi Count Dracula ing film ''Dracula'' ing taun [[1958]]. Perane kang liyane yakuwi Lord Summerisle ing film ''The Wicker Man'' ([[1973]]), Francisco Scaramanga ing film ''The Man with the Golden Gun'' ([[1974]]), Count Dooku ing film seri ''Star Wars'', lan Saruman ing film ''Trilogi film The Lord of the Rings''. Mituruté dhéwé, paraga sing paling wigati ya iku minangka dadi [[Muhammad Ali Jinnah]], pendiri [[Pakistan]] ing film ''Jinnah'' ([[1998]]).<ref>[http://www.youtube.com/watch?v=CE_1ofnBFos Christopher Lee talks about his favorite role], YouTube video</ref>
 
Lee wis main ing 266 film wiwit taun [[1948]], lan olèh gelar ''Knight Bachelor'' utawa kesatriasatriya ing taun [[2009]].
 
== Filmografi ==
352.737

besutan