Ryan Giggs: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎top: replaced: oleh → olèh
(→‎Cathetan suku: ganti kat using AWB)
(→‎top: replaced: oleh → olèh)
Bapakipun Giggs punika [[Danny Wilson]], salah satunggaling atlet [[rugby]]. Lynne punika nama saking ibukipun. Adhikipun, [[Rhodri Giggs]], punika ugi salah setunggal saking pemain [[FC United of Manchester]]. Punika klub ingkang boten dherek liga, ingkang dipun sengkuyung déning para penggemar [[Manchester United F.C.]] ingkang boten remen kaliyan [[Malcolm Glazer]].
 
Tim kang dibela Ryan saiki sekarang ini dan satu-satunya sampai sekarang ini adalah Manchester United. Ryan merupakan pemain terlama yang pernah membela klub ini dan merupakan pemain pertama terbanyak tampil untuk MU sepanjang sejarah (805 kali) setelah memecahkan rekor Sir Bobby Charlton (758 kali). Ia sudah bersama United memenangkan dua belas kali gelar juara liga (mengalahkan rekor yang disandang oleholèh pemain Liverpool F.C., Alan Hansen dan Phil Neal yaitu sembilan kali), empat gelar FA Cup, dua gelar League Cup dan dua gelar Liga Champions.<ref name="MU1">{{en}}[http://www.manutd.com/en/Players-And-Staff/First-Team/Ryan-Giggs.aspx www.manutd.com (situs resmi)](diundhuh tanggal 2 Agustus 2011)</ref>
Pahargyan arupa piyala kang pisanan kanggo tim senior kang pisanan ya iku ing sasi Nopember 1991, nalika Manchester United F.C. ngalahake Red Star Belgrade ing pinal [[Piyala Super Éropah]]. Piyala kang nomer loro dientukake limang sasi sawise piyala pisanan, ''The Reds'' ngalahake [[Nottingham Forest]] ing pinal Piyala Liga. Ing liga I[[nggris]] taun 1992/93, Giggs lan pemain MU menangake [[Premier League]] utawa [[Liga Inggris]].<ref name="MU1"/>
 
352.737

besutan