Severus Snape: Béda antara owahan

2 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎top: replaced: film → filem (2)
(→‎top: replaced: film → filem (2))
[[File:Prof_snape.jpg|thumb|profesor Severus '''Snape''']]
'''Severus Snape''' ya iku karakter guru ''Ramuan lan Pertahanan déning Ilmu Hitam'' lan uga kepala sekolah (taun kapitu) nggantikake [[Albus Dumbledore]] ana ing sekolah sihir [[Hogwarts]]. Dhèwèké diaritakake duwé irung bengkong kaya cucuk manuk garudha lan duwé rambut klimis-iteng-cendhek. Sajroning filmfilem-filmfilem Harry Potter, Snape diperanake déning [[Alan Rickman]].<ref>http://www.hp-lexicon.org/wizards/snape-narrative.html</ref>
 
== Latar Belakang ==
352.737

besutan