Anil Kapoor: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
replaced: film → filem (8)
(→‎Cathetan suku: ganti kat using AWB)
(replaced: film → filem (8))
| occupation = Actor, Producer
}}
'''Anil Kapoor''' ({{lang-hi|अनिल कपूर}}, {{lang-pa|ਅਨਿਲ ਕਪੂਰ}}, lair tanggal 24 [[Desember]] taun [[1959]])dheweké iku aktor saka [[India]] uga dadi prodiser filmfilem uga ning dunya hiburan, [[Bollywood]], dheweké tau dadi pamenang pemeran pembantu paling apik nalika main ning filmfilem [[Yash Chopra]], ''[[Mashaal]]'' (1984), Dheweké ya iku aktor lan produser filmfilem [[India]].<ref name="Anil Kapoor 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/bollywood/a/anil_kapoor Anil Kapoor] dipununduh tanggal 20 Juni 2011</ref>
Aktinge akèh ing layar filmfilem Hollywood, uga perané nalika dadi [[Mahesh]] ing filmfilem TEZAAB (taun 1988) kang dibintangi bareng [[Madhuri Dixit]], saka filmfilem iki Anil intuk Best Actor Filmfare Awards.<ref name="Anil Kapoor 1"/>
 
Anil Kapoor ya iku adik saka [[Sanjay Kapoor]] lan bojo saka [[Sunita Kapoor]].
 
=== Filmografi ===
Film-filmfilem kang tau dimainaké déning Anil Kapoor.<ref name="Anil Kapoor 1"/>:
* AMARE TUMHARE (1979),
* HUM PAANCH (1980),
Amarga bakat saka Ranbir Kapoor.<ref name="Anil Kapoor 2">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/bollywood/a/anil_kapoor/berita Berita Anil Kapoor] dipununduh tanggal 20 Juni 2011</ref>
Kayata apa kang ana ning Apunkachoice, Anil kang remen karo [[Raj Kapoor]], Anil tetep anduwènim pamikiran manawa Ranbir Kapoor kang bakal nempati banner paling top di Bollywood karo inisialé, RK.<ref name="Anil Kapoor 2"/>
Ranbir Kapoor juga berperan di beberapa filmfilem box office Bollywood.<ref name="Anil Kapoor 2"/>
 
== Cathetan suku ==
352.737

besutan