Anuskha Sharma: Béda antara owahan

7 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, film → filem (7)
c (éjaan using AWB)
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, film → filem (7))
[[Gambar:anuskha.jpg|thumb|250px]|Anuskha Sharma]]
'''Anuskha Sharma''' inggih punika salah satunggalipun aktris saking [[India]]. Anushka Sharma ingkang gadhahi dedeg "5'9 inggih punika pamain filmfilem ing [[Bollywood]] [[India]] [[Rab Ne Bana Di Jodi]] ingkang wonten aktor [[Shahrukh Khan]]. Dipunsutradarai dèning [[Aditya Chopra]], ingkang nate dados sutradara filmfilem misuwur kados [[Dilwale Dulhania Le Jayenge]] ([[1995]]) lan [[Mohabbatein]] ([[2000]]), filmfilem punika dipunrilis ing tanggal [[12]] [[Desember]] [[2008]]
 
== Profil saking Anuskha Sharma ==
== Karir Anuskha Sharma ==
Karir piyambakipun dipunwiwiti saking dados modhèl, lajengipun piyambak gabung kalih salah satunggalipun griya produksi ing [[India]].
Anuskha Sharma ingkang gadhahi rupa ingkang ayu, ingkang main ing filmfilem déning [[Yash Raj]]. Anuskha piyambak lair ing kaluarga [[tentara]] ing [[Bangalore]].
Gesangipun Anuskha inggih punika glamor, piyambakipun sekolah ing Sekolah Tentara lan ing sekolah seni [[Mount Carmel College]], [[Bangalore]].
Panata Busana [[Wendell Rodricks]], milih piyambakipun ingkang dados model ing pungkasan panunjukkan [[2007]] ing Fashion Week. Sapanunggalipun punika Anuskha dados model ing Whisper, Silk & Shine and Fiat Palio.
Anuskha piyambak nate main filmfilem ing filmfilem [[Aditya Chopra]] ingkang gadhahi asma [[Rab Ne Bana Di Jodi]]. Ing filmfilem punika sapanunggalipun Anuskha wonten aktor [[Shahrukh Khan]], [[Vinay Patak]], lan [[Kajol Devgan]]<ref>{{en}}[http://nikadon.com/anushka-sharma-biography/ nikadon.com](dipuntingali tanggal 3 September 2011)</ref>
 
== Cathetan Sukusuku ==
{{reflist}}
 
352.737

besutan