Aaron Kwok: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: replaced: film → filem (8)
(→‎Cathetan suku: ganti kat using AWB)
(→‎top: replaced: film → filem (8))
}}
 
'''Aaron Kwok Fu-Shing''' ([[Hanzi tradisional]]: 郭富城; Kantonis: Gwok3 Fu3 Sing4, Pinyin: Guō Fùchéng; {{lahirmati||26|10|1965}}) ya iku [[penyanyi]] lan [[aktor]] filmfilem saka [[Hong Kong]]. Aaron Kwok déning médhia dikategorikaké bebarengn karo [[Jacky Cheung]], [[Andy Lau]] lan [[Leon Lai]] dadi "''4 Raja Langit Hong Kong''".<ref name="Aaron Kwok 1">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/a/aaron_kwok Biografi Aaron Kwok] dipununduh tanggal 8 Agustus 2011</ref>
Asalé bapaké ngarepaké supaya Aaron bisa nyambut gawé ing parusahan perhiasan
kulawargané kang dijenengi King Fook Gold & Jewellery Co. Ltd.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ana ning perusahaan mau bakaté dansa banjur dikenal ning [[masarakat]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Penampilan kaping pisanané, bisa dideleng nalika taun [[1988]] ning filmfilem kang judulé ''THE BIG HEAT''.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Dheweké dadi [[penyanyi]] kondhang kang wis menangaké atusan panghargaan musik,
ora namung iku, dheweké uga wis mainaké luwih saka 200 konser awit dheweké njegur ning dunya hiburan,
Pengalaman balapan liyané ya iku nalika Piala Asia Porsche Carrera, dheweké migunakaké mobil tipe Porsche 911 GT3.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Nalika sasi [[April]] taun [[2010]] Aaron ngetokaké filmfilem anyaré, kang diwènèhi judul ''THE ERA OF MAGIC''.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ing filmfilem iki Aaron mainaké peran bebarengan karo [[Zhang Zi Yi]], Zhang meranaké pasangan kang anduweni lelara [[Aids]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
Ing hubungan asmarané, Aaron dikabarké anduweni hubungan khusus karo aktris ayu [[Lynn Xiao Dai Ling]].<ref name="Aaron Kwok 1"/>
kaloroné ketemu ing set penggawéan video klip Aaron kang dibintangi Ling.<ref name="Aaron Kwok 1"/>
 
Ing dina Kamis, tanggal 01 April 2010, Zhang Ziyi lan aktor Hong Kong Aaron Kwok arep dipasangké ing filmfilem anyaré arahané sutradara [[Gu Changwei]].<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Film anduweni kang judulé ''THE ERA OF MAGIC'' iki lan meranaké pasangan kang anduweni lelara [[AIDS]].<ref name="Aaron Kwok 2">{{id}}[http://selebriti.kapanlagi.com/chinese/a/aaron_kwok/berita Zhang Ziyi - Aaron Kwok Jadi Pasangan Pengidap AIDS] dipununduh tanggal 8 Agustus 2011</ref>
 
Ing kene Kwok meranaké guru SD kang dikirim saka kota gedhé ing désa.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Dheweké dadi penderita AIDS lan ketemu karo karakter Ziyi, kang padha-padha dadi pasièn AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Gu Changwei manthep Ziyi cocog kanggo karakter filmfilem iki metu saka skandal anyar kang nimpa aktris China mau.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
Sutradara yakin Ziyi nggawa filmefileme ing box office.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
 
Bojone Gu, aktris [[Jiang Wenli]] dicasting kanggo pemeran pembantu.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
pirang bintang liyané kang ndukung filmfilem iki, [[Pu Cunxin]], [[Cai Guoqing]],
[[Li Xuejian]] lan [[Li Danyang]], kabèh mau dadi ambassador kampanye anti-AIDS.<ref name="Aaron Kwok 2"/>
== Cathetan suku ==
348.872

besutan