Strasbourg: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njaba → Pranala njaba, film → filem (4)
c (→‎top: bentuk -> wujud using AWB)
(replaced: Cathetan Suku → Cathetan suku, Pranala Njaba → Pranala njaba, film → filem (4))
*[[Festival des Artefacts]], kalebet festival musik sanès klasik kontemporer
*[[Les Nuits électroniques de l'Ososphère]]
* [[Spectre Film Festival]] ingih punika festival filmfilem taunan inggih kanggé milih filmfilem-fim ingkang fiksi, horor, lan fantasi.
* [[The Strasbourg International Film Festival]] ingih punika festival filmfilem taunan ingkang fokusipun dhateng filmfilem independen.
 
==Cathetan Sukusuku==
{{reflist}}
 
== Pranala Njabanjaba ==
{{commonscat}}
* {{en}} [http://www.strasbourg.fr/StrasbourgFr/GB Situs resmi]
348.872

besutan