Desain Grapis: Béda antara owahan

5 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
W199
(Digawé kanthi mertal kaca "Desain grafis")
 
(W199)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
'''Desain grapis''' utawa rancang grapis iku proses komunikasi gawe elemen visual, koyo huruf, bentuk, lan gambargaambar sing kanggone digawe nentukno sudut pandang pesan sing arep disampek ake. Bidang iki ngelibatake proses komunikasi visual.
ake. Bidang iki ngelibatake proaaàses komunikasi visual.
 
 
== Sejarah ==
Naraguna anonim