Ian Fleming: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
c (→‎Pranala jaba: ganti kat using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
'''Ian Lancaster Fleming''' ({{lahirmati|[[Mayfair]], [[London]], [[Inggris]]|28|5|1908|[[Canterbury]], [[Kent]], [[Inggris]]|12|8|1964}}) iku sastrawan asal Inggris, pengarang, wartawan, lan mantan anggota angkatan laut Inggris. Fleming dikenal minangka pengarang lan pangripta karakter [[James Bond]], ananging saliyané iku uga, Fleming naté nulis buku kanggo bocah cilik ya iku '[[Chitty Chitty Bang Bang]]'' lan buku fiksi liyané.
 
== Pranala jabanjaba ==
{{wikiquote}}
* [http://www.ianflemingcentre.com Ian Fleming Centre] Official website of Ian Fleming Publications Limited.
352.737

besutan