Kutha Majakerta: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala Jaba → Pranala njaba
(éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala Jaba → Pranala njaba)
*[[Candhi Bajang Ratu]]
 
==Pranala Jabanjaba==
*[http://www.mojokerto.go.id Situs Web Resmi]
 
352.737

besutan