Holland Lor: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
Ing jamaning Propinsi Manunggal, propinsi Holland ditepungi minangka Propinsi Holland lan Friesland. Perkara iki isih bisa dideleng ing lambang Holland Lor, amerga lambangé iku kombinasi antara lambangé [[Holland]] lan [[Friesland]].
 
== Pranala jabanjaba ==
* [http://www.noord-holland.nl Situs wèb resmi]
 
352.737

besutan