Kalibata, Bener, Purwareja: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
(→‎top: éjaan using AWB)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
* [[Kabupatèn Purwareja]]
 
==Pranala jabanjaba==
* [http://www.purworejokab.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Purwareja]
 
352.737

besutan