Warèng, Wanasari, Gunungkidul: Béda antara owahan

1 bèt wis ditambahake ,  5 taun kepungkur
→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba
c (Cahyo Ramadhani mindhahaken kaca Wareng, Wanasari, Gunungkidul dhumateng Wareng, Wanasari, Gunung Kidul)
(→‎Pranala njaba: replaced: Pranala jaba → Pranala njaba)
* [[Kabupatèn Gunung Kidul]]
 
==Pranala jabanjaba==
* [http://www.gunungkidulkab.go.id/ Situs resmi Kabupatèn Gunung Kidul]
{{Wanasari, Gunung Kidul}}
352.737

besutan