Teppanyaki: Béda antara owahan

4 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c (gedhe, gedhè -> gedhé using AWB)
Kuli bangunan kerep migunakake turahan tugelan plat wesi bekas bangunan kanggo masak teppanyaki. Sadurunge kanggo masak, plat wesi kusu dikumbah resik lan digosok nganti lunyu. Sawise resik, plat wesi dipanasi lan dilap nganggo anduk nganti garing.
 
[[Kategori:MasakanOlah-olahan Jepang]]
 
 
352.737

besutan