Institut Sains Alam Belgia: Béda antara owahan

142 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
tanpa ringkesan besutan
c (→‎top: éjaan, replaced: yaiku → ya iku using AWB)
[[Gambar:RoyalBelgianInstituteOfNaturalSciences.JPG|thumb|right|Bangunan muséum]]
 
'''Institut Sains Alam Belgia''' ([[Basa InggrisWalanda|Walanda]]: ''Museum voor Natuurwetenschappen'', [[Basa Prancis|Prancis]]: ''Muséum des sciences naturelles de Belgique'', [[Basa Inggris|Inggris]]: ''Royal Belgian Institute of Natural Sciences'''), iku sawijining [[muséum]] ing [[BrusselsBrusel]] ibi kutha [[Belgia]] ngenani sajarah alam. Kolèksi sing paling wigati ing muséum iki ya iku 30 [[fosil]] ''[[Iguanodon]]'', sing ditemokaké ing taun 1878 ing [[Bernissart]]. Aula [[dinosaurus]] ing muséum kasebut minangka aula sing paling gedhé ig donya sing tumrap dinosaurus. Kolèksi wigati liyané arupa balung [[Ishango]], sing ditemokaké ing taun 1960 déning [[Jean de Heinzelin de Braucourt]].
 
== Deleng uga ==
Naraguna anonim