Vasco da Gama: Béda antara owahan

1 bèt wis dibusak ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn kosmètik
c (Bot: Migrating 118 interwiki links, now provided by Wikidata on d:q7328 (translate me))
c (Bot: Panggantèn kosmètik)
 
'''Vasco da Gama''' ([[1469]]-[[1524]]), punika satunggiling panjlajah donya. Piyambakipun sangkanipun saking [[Portugal]]. Da Gama misuwur amargi mamanggih rute margi palayaran marang [[Asia]] mangliwati Tanjung Pangarepan Becik ing kiduling Afrika ing warsa [[1498]].
 
 
8.666

besutan