Durmarsana: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn kosmètik
(éjaan using AWB)
c (Bot: Panggantèn kosmètik)
'''Durmarsana''' iku, salah sijining para Korawa satus. Jenengé diarani ing layang gancaran [[Adiparwa]], kitab pratamané [[Mahabharata]].
 
== Delengen uga ==
* [[Korawa]]
* [[Pandhawa]]
 
{{Korawa}}
{{stub}}
 
[[Kategori:Korawa]]
 
 
{{stub}}
8.593

besutan