Sandhiwara: Béda antara owahan

8 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn kosmètik
(→‎Pranala njaba: nglarasaké using AWB)
c (Bot: Panggantèn kosmètik)
 
Sandhiwara radio naté dadi kasenengané wong akèh ing [[Jawa]] nalika ing tahun 1980-an. Sandhiwara radhio sing kondhang nalika iku antara liya:
* [[Sandhiwara radhio Trinil|Trinil]]
* [[Sandhiwara radhio Ibuku Sayang Ibuku malang|Ibuku Sayang Ibuku Malang]]
* [[Sandhiwara radhio Butir-Butir Pasir di Laut|Butir-Butir pasir di Laut]]
* [[Sandhiwara radhio Saur Sepuh|Saur Sepuh]]
* [[Sandhiwara radhio Babad Tanah Leluhur|Babad Tanah Leluhur]]
* [[Sandhiwara radhio Tutur Tinular|Tutur Tinular]]
 
== Pranala njaba ==
* {{en}}[http://www.playwriting101.com/ Playwriting 101]
* {{en}}[http://www.empirecontact.com/plays/ Classic Plays]
{{stub}}
 
[[Kategori:Seni & Budhaya]]
[[Kategori:Sandhiwara| ]]
 
 
{{stub}}
 
[[de:Dramatik]]
8.666

besutan