Okonomiyaki: Béda antara owahan

52 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
[[File:Okonomiyaki-yokohama-2009.jpg|thumb|Okonomiyaki]]
{{nihongo|'''Okonomiyaki'''|お好み焼き}} ya iku [[panganan]] [[Jepang]] lan [[Koréa Kidul]] saka bahan [[ganmdum]] kang dijeri nganggo [[banyu]] utawa [[dashi]], ditambah [[kul]], [[endhog]] [[pitik]], panganan [[laut]] utawa [[daging]] [[babi]] lan digorèng ing wajan ceper kang diarani [[teppan]].
 
Okonomiyaki mujudake sawijining panganan [[teppanyaki]] kang bisa digadho utawa minangka lawuh bareng karo sega. Okonomiyaki kerep dipangan nganggo [[sendhok]] ceper kang diarani ''kote'' (''hera'') kang uga dianggo minangka [[sodet]] nalika malik okonomiyaki.
 
[[Kategori:Olah-olahan Jepang]]
[[Kategori:Olah-olahan Koréa]]
 
 
{{panganan-stub}}
Naraguna anonim