Pratélaning anasir kimiah: Béda antara owahan

Gedhéné ora owah ,  11 taun kepungkur
c
Daftar unsur adhedhasar nomer atom dipun-alihaken menyang Daftar unsur miturut nomer atom: adhedhasar diganti miturut
(+cathetan)
c (Daftar unsur adhedhasar nomer atom dipun-alihaken menyang Daftar unsur miturut nomer atom: adhedhasar diganti miturut)
78.624

besutan