Klasifikasi èlmiah: Béda antara owahan

130 bèt wis ditambahake ,  4 taun kepungkur
Mbalèkaké owahan 1121075 déning 2.75.43.232 (rembugan)
(Хасанбойев 2002)
Tenger: Besutan punsèl Besutan wèb punsèl
(Mbalèkaké owahan 1121075 déning 2.75.43.232 (rembugan))
{{TOCright}}
Жамшид
 
'''Klasifikasi èlmiah''' bisa ngarujuk marang:
 
* [[Klasifikasi kimia]]
* [[Takson|Taksonomi]], praktèk lan èlmu kategorisasi
 
==Biologi==
63.840

besutan